غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی است. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند است. پودر غوره تمامی خواص غوره را دارا است ضمن اینکه ماندگاری بیشتری دارد و در تمام فصول در دسترس ...
لیمو عمانی پودری معمولاً در طبخ خورش های ایرانی چون قرمه سبزی و قیمه استفاده میشود. آنها را پیش از ریختن در غدا سوراخ کرده، شکسته یا خرد میکنند. در کشورهای دیگر گاهی نیز آنها را بهصورت گرد کوبیده به خوراکهای برنجی میافزایند. مثلاً در خوراک خلیجی ...
فلفل قرمز انواع مختلفی دارد و به اسامی گوناگونی نامیده می شود؛ یکی از آنها پول بیبر یا فلفل حلب است در ترکیه و سوریه کاشته و به عنوان چاشنی غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. این فلفل کمی شبیه فلفل دلمه ای بوده و طعمی ملایم و عطری خوشایند است. ...
ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود. پاپریکا سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C می باشند پاپریکا سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C می باشند پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب ...
آخرین دیدگاهها