فلفل قرمز انواع مختلفی دارد و به اسامی گوناگونی نامیده می شود؛ یکی از آنها پول بیبر یا فلفل حلب است در ترکیه و سوریه کاشته و به عنوان چاشنی غذاهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد. این فلفل کمی شبیه فلفل دلمه ای بوده و طعمی ملایم و عطری خوشایند است. ...
ادویه پاپریکا که یک ادویه مجارستانی است به عنوان طعم دهنده در غذاها استفاده می شود. پاپریکا سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C می باشند پاپریکا سه برابر نیاز روزانه بدن حاوی ویتامین C می باشند   پاپریکا (paprika) نوعی ادویه است که از آسیاب ...
8خاصیت لیمو عمانی
به گزارش عمان مگزین، آیا می‌دانید لیموی خشک مواد اصلی در آشپزخانه عمانی است؟ بله، لیموی سیاه که به اصطلاح محلی به آن لومی (loomi) گفته می‌شود، در این شهر محبوب بوده و دارای یک تن از فواید سلامتی است. این گلوله‌های خشک شده را با جوشاندن لیموی تازه ...
زنجبیل گیاهی غذایی داروئی
یک کارشناس گیاهان دارویی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی لرستان گفت: زنجبیل یکی‌از انواع گیاهان دارویی است که دارای خواص و ویژگی‌هایی برای سلامتی انسان است. علی سپهوند در گفت‌وگو با ایسنا در رابطه با زنجبیل و فواید آن، اظهار کرد: این گیاه ...
آخرین دیدگاه‌ها

    جستجو در سایت

    درحال بارگذاری ...
    tristique risus sem, luctus leo sed elit. venenatis, et, eget in Aenean