چای ترش و خواص
چای ترش نوعی دمنوش است که از گیاه گل جامائیکا تهیه می‌شود. این گیاه در قسمت‌هایی از عربستان به‌طور وسیع کشت می‌شود و به همین دلیل برخی آن را به‌ نام چای مکی می‌شناسند. درحال حاضر، این گیاه در ایران در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد. این گیاه به ...
لیمو پر شده و خواص
پرک لیمو امانی از خشک شدن و آسیاب شدن لیمو امانی بدست می‌آید. از پر لیمو برای مصارف غذایی استفاده‌ می‌شود در حقیقت پر لیمو جایگزین مناسبی برای لیمو است. پر لیمو خوش طعم تر از لیمو امانی است زیرا پوست لیمو وجود ندارد و تلخی آن گرفته شده است. پر لیمو ...
پودر غوره و خواص
غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی است. غوره دارای اسیدهای آلی مانند اسید مالیک، اسید فرمیک، اسید سوکسینیک، اسید اگزالیک، اسید گلوکولیک و قند است. پودر غوره تمامی خواص غوره را دارا است ضمن این‌که ماندگاری بیشتری دارد و در تمام فصول در دسترس ...
پودر لیمو عمانی
لیمو عمانی پودری معمولاً در طبخ خورش های ایرانی چون قرمه سبزی و قیمه استفاده می‌شود. آنها را پیش از ریختن در غدا سوراخ کرده، شکسته یا خرد می‌کنند. در کشورهای دیگر گاهی نیز آنها را به‌صورت گرد کوبیده به خوراکهای برنجی می‌افزایند. مثلاً در خوراک خلیجی ...
آخرین دیدگاه‌ها

    جستجو در سایت

    درحال بارگذاری ...
    sit et, sed tristique ante. Sed accumsan massa leo mattis quis,